God natt!!!

Vela bara säga gonatt till alla...

En bild från idag i de fina höst vädret!

God kväll!

Jag funderar vad jag ska ha med mig på den lilla resan som vi ska göra i helgen. Vi ska ju åka med Birka paradis. Alla hans närmsta vänner och deras flickvänner. Här ser ni allt som finns ombord.


Brika Paradis!

 Vill vara lite fin pga av att baby fyller 25 år. Jag är så himla dålig på att packa!!!! Ska väl ta och börja nu och se hur stor min väska blir..... Alltid lika jobbigt. Ikväll har jag varit på middag hos Dan´s syster Lena och mitt gudbarn Saga. Jag fick jätte god lasange... MUMS! Ska ta en varm dusch och sen ska jag ta och packa ihop. Ha en mysig kväll..Sagas 1 års dag! Älskar dig gumman...


/Stephanie xoxoxo


En skön kväll...

Ikväll har varit en sån kväll man behöver ibland. De är att ta hand om sig själv och unna sig ett och annant. Kvällen började efter skolan då jag gick på stan och köpte en tröja till mig själv som jag ska ha i helgen då min älskade fastman fyller 25 år. Sedan begav jag mig hemåt och tog på mig mina spring skor, jag tog mig en lång promenad på nästan en timme i de sköna vädret. Efter min promenad gjorde jag lite mat. Efter middag och top model som jag inte kan missa begav jag mig till solariet som ligger runt hörnet. Sedan Hoppade jag in i en varm varm dusch och nu sitter jag här framför datorn. Detta var en helt underbar dag. Jag gjorde precis vad jag vela och behövde inte passa några tider!!!! Nu ska jag forsätta att titta på tv om de nu är något att titta på.En cola-light i handen så klart............


 


 Jag sa till Dan härom dagen att "absence makes the heart grow fonder". Vilket betyder "avstånd skapar längtan". Detta är något som verkligen passar vårt förhållande eftersom att vi lever från varandra.

Vill bara säga till min älskade att jag saknar dig så. Att bara få leva en vardag med dig är just nu min dröm! Saknar dig så... Älskar dig för evigt!


Ha en underbar kväll // Stephanie xoxoxo

Torsdagen den 11 september!

Alla vet vad de är med denna dag den 11 september för sju år sedan!!!

Manhattan,NY 11/9-01

Så när jag vaknade med en sömlös natt trodde jag att allt skulle gå fel idag. Idag var en sån dag som inte fick gå fel pga att jag skulle gå ut i klippoteket och börja ta emot kunder. Dagen gick hur bra som helst även fast denna dag är känd till att inte vara så himla bra! Mina kunder var väldigt nöjda vilket gjorde att jag kände mig säkrare!

Efter skolan var jag på en promenad på gärdet häri stockholm och såg denna dam som var ute med sitt husdjur. Titta noga.... Ja just de... EN gris på koppel. På en promenad mitt i stockholm!

Nu är jag tillbaka för att stanna! Hoppas ni har en bra kväll!

KRAMAR STEPHANIE

RSS 2.0