Namnsdag idag!

Idag har jag namnsdag. Idag är det Katarina. Många i familjen heter Katarina. Det är jag min syster, mormor, kusinen Jennie, moster Monica, Lilla kusin barnet Mollie och sedan har det följt i många generationer tillbaka! 

Katarina

Från Wikipedia

Katarina, Catarina, Katharina eller Catharina (även Katrina, Karin och Kajsa) är ett kvinnonamn med namnsdag 25 november, vilken är den dag Sankta Katarina av Alexandria firas enligt den bysantiska liturgin. Ursprunget är grekiskt. Betydelsen är okänd, men har kopplats till ordet katharos, vilket betyder 'ren' eller 'kysk'.


Idag har jag om min kära sambo som har kommit hem från florida varit på lunch på nya Paldium med svärmor och svärfar! Väldigt trevligt! Sedan på kvällen har vi varit på bandy vilket vart vinst med 5-4 mot Hammarby! Hoppas alla har en bra kväll....

Kramar


Förlovade i tre år idag 061120!

Idag den 20 november för tre år sedan var vi i thailand på en liten liten ö som heter khai island, där förlovade vi oss. Det var en underbar dag, kommer vara bland dom bästa i mitt liv. Tyvärr så får jag fira själv för att han är kvar i florida på semester och spelar golf men han finns i mina tankar hela tiden! Hoppas alla har en bra dag. Det är ju snart Helg och dags för fredags mys!Älskar dig Dan!
Kramar


Saknar dig Dan!

Långt borta men ändå nära! Saknar min lilla älskling så otroligt mycket nu. Vardagen blir inte den samma utan att ha honom hemma! Dagarna är långa och ensam. Jag har dock umgåtts mycket med min kära mamma. En låt jag älskar.. Jag är helt galen i dig Dan!! Love you forever!Din Stephanie

Ett nytt liv har kommit till världen!

Idag var vi och hälsade på ett nytt tillskott. Mammas vännina har fått en liten pojk. Så himla söt och så lik sin storebror! Det är helt sjukt va lika man kan vara. De var helt underbart att se hur Carl (storebror) hade vuxit dom här dagarna sedan han blev storebror! Här kommer lite bilder på eftermiddagen hos familjen Nordell/Eriksson.

Föräldrar:    Sofia Nordell, Peter Eriksson

 

Datum: 2009-11-08

Tid: 0533

Vikt: 3300

Längd: 52

Kön: Pojke

Hemnort: Bollnäs

BB-ort: Gävle

Välkommen Fabian, Carls lillebror!Jag, mamma och lilla Fabian en vecka gamal.Carl visar sin kärlek till lillebror!Kolla vilken söting!Syster och Carl!

Ska försöka att lägga inmer bilder imorgon! Datorn var så himla seg!! Kramar Gonatt


Lördag kväll...

Nu är de lördag kväll. Just kommit hem från jobbet. Jobbar hela helgen så de blir inget mer ikväll! Nu ska jag ta och lägga mig. Tråkigt att gå lägga sig själv när sambon är borta. Känns som han har varit borta i evigheter nu. Det har bara gått 11 dagar men känns mycke längre. De är jobbigt när man inte kan prata så ofta i telefonen pga tidsskillnaden och att det kostar så himla mycke men de är där mina  vänner kommer in när man ska försöka förtränga saknaden. Igår kväll var jag över till Susanne och tittade på idol. Vi drack vin, åt ost och kex och hade de helt underbart. Vi skrattde åt gamla kort och pratade en massa skit. Det var skit kul rent utsagt! Tack för att ni finns allihop!! Det är alla ni som gör livet så roligt!

 
Sussi


 Min älskling! (Saknar dig)Kramar Stephanie


Jag i min nya hårfärg!

Nu kommer lite bilder på min nya hårfärg. Syns inte så jätte väl men lite iaf. Det var min kära vän Susanne som färgade mig, orkade inte att vänta på att min chef skulle göra det. Hade fått väntat i evigheter! Tycker att Susanne gjorde ett utmärkt jobb med lite tips på vägen.

 
 Inspirations bilder från Goldwell
"Höst trender" Ska testa att vara en "RED HEAD" ett tag!

 

Ett måste i badrums skåpet! Helt underbara produkter!

Root lifter- Ger volym från botten

Get it straight- Hjälper att hålla håret rakt


Vi med vår pappa!

Här är en bild på mig och min syster med våran far!

Happy fathers day Daddy!


Och här är en bild på mina syskon och vår Pappa...

Grattis på Fars dag!

 Vill Gratulera alla pappor på fars dag!! Hoppas att alla har tagit hand om sina pappor denna speciella dag
Kram


Hemma!

Hemma i min ensamhet. Jag och totti har bara tagit de lungt idag. Dan är i Flordia på lite pojk semester med en kompis Daniel Silvstedt. Dom åkte i Tisdags den 3 november och återkommer den 24 November. Dom tänker spela mycke golf och njuta av att vara i värmen. Alltså så är dom borta näsat hela november, kommer hem lagomt till 1:a Advent. Mor har börjat att förbereda jul glöggen. Hon köpte alla tillbehör förra veckan och har laddat upp en stor sats. Ikväll ska jag hyra en film som heter the proposal med Sandra Bullock an Ryan Reynolds. Ska laga lite mat först sedan blir de en promenad och film mys.


Kram
RSS 2.0