Bilder och Historier om New York Kommer

Jag vet att jag är seg, men har inte varit så himla pigg sedan jag kom hem från usa. Jag började jobba 9 timmar efter vi kom hem sedan har de varit mycke att göra. Vi har hälsat på den nyblivna familjen Forsman/ Larsson och fått mysa lite med lilla signe som kom till världen den 9 feb 2008. Vi har varit och hälsat på Dans syster som är hemma med lilla Saga, Morbror har fyllt 45, Mamma har fyllt 44 och sedan var moster och kusin hemma. De har varit mycke. Jag ska lägga in lite bilder och berätta om resan så fort jag orkar och har tid. Hoppas att ni har en underbar vecka. Många kramar


Stephanie

En bild! Lite försmak...
En bild på alla tre flickor och en Polis bil!
NYPD
image344

Totti 1 år!...

Den 7/2 feb. fyllde vår lilla prince 1 år! Han har ju blivit så stor... Vi hade kalas för honom på tordag, då hans vänner kom! Figo, Dallas och totti var här och åt sin egen tårta! Vi saknade boss måste jag säga, men de vart lyckat ändå. Totti fick en massa fina saker av alla.... Han fick tre jätte fina tröjor och en godis sko osv. Han fick inte allt av mig för att jag bestämde mig för att handla något i Usa till helgen när vi är där.

image337

Totti i sina nya kläder....

image338

Hund tårta! MUMS...

       

image343

Puss min lilla 1 åring!


Nu ska jag städa lite vilket jag inte vill men de måste göras. Vill att de ska vara fint när jag kommer hem från Usa. Jag måste gratulera Frida och Per till deras nya lilla flicka! Grattis gumman, förstod att de skulle bli en flicka! Hoppas att vi hinner ses innan onsdag!


Kramar Till alla och Puss till Signe född den 9/2 kl 17:09


RSS 2.0