Lite bilder från Thailand...

PHUKET

image214

Här är en bild på jag och dom "vackra tjejorna" på gatan i Patong, Phuket.

     
Vi var alltid på samma bar och spelade biljard och tog en mysig drink!
Jag tog alltid en Pina Colada
Enkelt och gott
Recept för Pina colada:
4 cl ljus rom
2 cl Malibu
4 cl mjölk

Häll ingredienserna i en shaker.
Skaka! Fyll upp med annanasjuice
Serveras i highball-glas
Garneras med annanasskiva!

 

image221

image222

       
FULL MOON PARTY!

Clearly, one of Thailand´s main attractions is the diversity. Temples, history and culture nestle safely alongside mountains, valleys, beaches and nightlife. However, there is yet another dimension to the kingdom... Thailand is home to the world´s biggest beach parties ever-events that in there own right bring thousands of people to Thailand´s shores every year!
(Vi var där och firade med en thailansk familj, som ni ser. Den blomman vi håller i flytter på vattnet, den betyder lycka! Man klipper av sig en liten bit av håret, nageln och tände 
en rökelse, sedan skickade man ut den i havet. Detta gjorde jag och Dan tillsammans och ska betyda lycke för hela året!)
image232

Här har vi skickat ut våran till havs...
     

Detta spel var jag kung på men Dan tog igen de på biljarden!
Hahaha...


BANCHANG

Här är lite bilder på när vi var i Banchang som var som en öde Ö!
Vackert var de...

   

image237

Bilder från hotell rummet och utsikten! De var idyll...
       

Middag på hotellet!
image242

image243

HUA HIN

       
image248

image249

Här tar vi alla en lite drink!
     
Vi mår helt utmärkt...

image254

image256

image257image258
Lite bilder från julen!

               

Här är lite bilder från jul helgen! Här ser ni vår vackra gran, dukning, släkten och Tomten förstås! Sedan kom de  juldagen med lite fest med våra vänner!

              

 
             

             

God Jul....

God jul till alla som är här och tittar förbi! Hade en jätte trevlig julafton! Den började på morgonen genom att de låg julklappar i våra strumpor hos mamma, sedan var de sill lunch hos mormor kl 13 00. De var super gott ! De var en perfekt idé att dela upp som vi gjorde att äta sill lunch på dagen och sen äta julmiddag på kvällen! Efter vi var klar hos mormor åkte jag och Dan hem för att titta på Kalle anka. Älskar att krya ner i soffan och bara njuta av alla dom gammla klippen av disney! När de var slut bar de iväg till Mamma för att hjälpa henne förbereda kvällen! Jag dukade bordet medans mamma och Sabrina var i köket och höll på! Under kvällen kom vår underbara tomte med massor av julklappar till allihop! Allt var helt perfekt! Nu Måste jag göra mig klar för kl 13.00 ska vi vara hos Dans mamma och pappa och fira julen! Ha en underbar juldag så hörs vi...


Puss och Kram Stephanie
ps kommer bilder från julen sen!

Funderar ni vart jag är??...

Just nu håller jag på att förbereda mig inför julen! Har ju inte blivit så mycke eftersom att vi kom hem för en vecka sedan och sedan dess har jag jobbat förfullt... Idag var jag ledig, så nu har man tagit in granen och pyntat lite. Den är hur stor som helst! Jag, min syster och Amanda var ute här om dagen och tog granar, vi hittade på jätte fina! Ni ska få se bild på den när den är hel klar. Har nästan handlat klart alla julklappar är bara lilla syster och bror att köpa till... Dom som är jobbigast spar man till sist! Kom precis hem har varit och handlat all julmat med Mamma nu, de är så skönt att handla den här tiden, då de inte är så himla mycke folk! Nu ska jag krypa mig till sängen ska ju upp och jobba, börjar halv 6 så Gonatt mina små änglar!

Puss och Kram
xoxoxo
Stephanie


Lite bilder av snygga julgranar

      

  


Nu är man tillbaka I Sverige!

Nu har man återvänt till detta fina väder hemma i sverige! De är ju sjukt kallt ju... Gud va jobbigt de är att klä på sig himla mycke kläder här hemma! Va så enkelt i thailand att slänga på sig ett linne och shorts och gå ut genom dörren! Där är ju ändå mysigt att komma hem till julen! Man har ju missat en hel del jul pyssel osv. Vilket är lite synd! På söndag ska vi ha en liten juldag då vi ska baka pepparkaks hus och baka pepparkakor. Blir mycke mys på lite tid! Jag tänker lägga in bilder från resan när vi har kommit till rätta med allt runt omkring här hemma... tex:packat upp allt, tvättat, gjort klart för julen osv.
Hoppas att alla har haft en bra Lucia! Många Kramar Stephanie

image189

Thailand/Huskop !!

Hej Fran Thailand!
Jag maste bara onska alla glad advent! Jag vet att jag ar lite sen med de men har inte haft sa mycke tid att sitta vid datorn under semestern! Jag ar faktiskt valdigt avundsjuk pa alla som har den dar julstammningen hemma! Men jag ska fa de jag med, nar jag kommer hem. Hoppas ni har de bra i de kalla vadret medans vi njuter har i 36 grader och bara sol! Puss och kram pa er!! Manga kramar


Stephanie
image187

Ps Idag ska vi kolla klart pa hus som svarfar och mor ska kopa! Kanske blir ett nytt hus idag! Trevligt va...


Har ar en bild av ett av husen som han tanker pa...

image188


Hej hej..

Hej! Nu befinner vi oss i Hua hin vilket vi tror vi kommer att spendera resten av tiden troligtvis! Vi kanske aker till nagon o men de har blir var utgangs punkt. Igar var vi pa stranden forsta delen av dagen sedan foljde jag med svarfar, svarmor och dan och golfade! Jag spelade inte sjalv for jag orkade inte av varmen men dar emot kom jag oga mot oga med en orm! Jag har aldrig varit sa radd i mitt liv, de ar ju min storsta fobi! De var ingen rolig syn for jag sag honom inte och sen var han plostligt pa vag mot attakt! Jag klarade mig iaf! Igar at jag en helt otrolig middag, at hummer som var fylld med ost och saker! Den var sa himla god! Jag kommer visa bilder senare nar jag kommer hem! Internet ar ju sa himla seg har sa man orkar inte ladda upp bilder! Nu har jag precis atit en god amerikan breakfast och ska ga ner till stranden. Ha en underbar dag!

//Stephanie

Ps Gud va skont att Marie och amanda gick till finalen! Nu vinner Marie allt... Puss

RSS 2.0