Tottis Favorit leksak!

Totti är helt galen i sin Ikea råtta... Nu har han fått en ny, för att den gamla var de bara scrap kvar av! Han är så himla söt när han leker med den där lilla saken!

image333

Här är den berömda råttan!

image332

Här är dom två små prinsarna, som vaktar sina råttor!

image334

Och här vaktar Totti till och med sin när han sover!
Rekomenderar den verkligen till era husdjur...

image336

Alltid med mig! Min skyddsängel...

Scrapbooking

I söndags var jag och min syster på kurs om scrapbooking! De var väldigt roligt... Vi ska ta och gå på fortsättnings kursen sen när dom ska ha den. De va en rolig grej att slösa bort tid på.(Tiden gick så himla fort för att man var så inne i de!) Här är lite av våra konstverk som vi gjorde i söndags.

image326

Mitt konstverk

image327

Och den andra!

image328

Sabrinas slut resultat!

image331

Början på ett nytt konstverk

image329

Klippa och klistra

image330

Watch and learn

Dagen var helt underbar! När jag kom hem på kvällen, började jag jobba igen med scrapbooking. En riktigt rolig sysselsättning!

Tråkigt...

Man kan bara gissa vad min sambo gör en  lördag kväll kl 18.05??? Ja du! Han sitter just nu och titta på trav... Och försöker vinna pengar men misslyckas helg efter helg! Men nångång ska väl vara den första när en stor vinst ska delas ut. Eller hur? Kolla vilken underbar bild som jag har hittade på internet för länge sedan!

image325

Är en väldigt stor skillnad i storlek!

Hundvakt för en dag..

Jag, Dan och Totti fick sällskap igår av Boss. Han är en franskbulldog som är helt underbar! Totti och Boss lekte hela dagen, de var full fart från morgon till kväll för båda två. När vi var ute på promenad tog de en evighet måste jag säga. Båda hundarna skulle kissa efter varandra sedan skulle dom kissa på allt som de gick att kissa på så som buskar, träd, lyckt stolpar, parkbänkar osv. Vi tog oss hem ändå efter en mysig promenad på dagen! När vi kom in igen var de bara till att leka igen. Så igår kväll när Boss åkte hem så var Totti helt utslagen. Tack Tina för att vi fick låna honom! Tina är ägaren till Boss, hon är en hel rolig. Hon kan berätta historier så man håller på kissar på sig.
 Vid 19 tiden igår var vi på bandy match Bollnäs-sandviken. Bollnäs vann med hela 6-3, alla var så glada i stan idag måste jag säga! Dessutom gjorde Dans kompis Johan Berglund 4-1 till bollnäs genom ett spel mål! Grymt!! (Bra jobbat!)

Här är lite bilder på Totti och Boss de vi fick iaf.
image320

Här är Totti som försöker pussas med Boss!

image321

Här skulle alla tre pussas...

image322

LITE BUSIGA!

image323

Här var vi båda sugen att vara med på bild, men vem hann först!

image324

Puss!!!!

New York nästa!

Hej allihop! Nu var de ett tag sedan jag skrev i mi9n blogg men vi har haft lite internet problem. Har varit utan internet drygt en vecka nu, vilket telia inte har ffixat ännu så jag sitter via grannens internet och surfar! Allafall så är livet underbart! Jag fick en tidig födelsedags present av min mor härom dagen. De var en resa till New York med henne och syster. Vi ska gå på Spice Girls i New york den 18 feb. Helt otroligt! När jag var liten var jag typ den största spice girls fan som fanns. Var helt galen i dom! Så jag ska ha med mig kameran och uppdatera er om New York. Helgen har varit riktigt bra! Dan har varit hemma och vi har bara mysigt hela helgen! Igår var vi hos våra kompisar Frida och Pär. Dom väntar en lite junior nu i  4 feb. (Lycka till gumman)  Frida var väldigt pigg för att vara så hög gravid! Vi är väldigt nyfiken här hemma på vilken kön och vilket datum den kommer titta ut. Hoppas bara att hon går över så mycke i tid så man är borta när lillen kommer hem till lilla huset i granbo! Nu ska vi klä på oss varmt och göra oss klara för att gå på den berömda bandyn! Ha de så bra så hörs vi sen!


Kramar Stephanie
image319

Ny års bilder!

image271

        

Här äter vi ny års middag, som blev fondue.

Fondue har sedan fonduens glansdagar på 70-talet levt en något tynande tillvara. Nu är det dags att damma av fonduegrytan eller köpa en ny modern fonduegryta. Fondue är himla trevligt att sitta och umgås över en lördagskväll. Ostfondue passar till förrätt eller mindre rätt om folk inte är så hungriga. Köttfondue med olika goda såser och bakad potatis eller klyftpotatis är mer en hel middag. Sedan finns det dessertfondue också ex. chokladfondue. Fondue kommer troligen från franska och schweiziska alperna.
För er som inte vet så har man en gryta i mitten på bordet där alla kokar sin egen mat med små spett. Fonduegryta heter caquelon och under den har man en brännare sk rechaud. Ordet fondue kommer från franskans fondre som betyder att smälta. Grytan kan vara fylld med en blandning av ostar och vin; olja eller buljong till köttfondue. Brännaren kan drivas av värmeljus, alkohol eller gas. Idag finns moderna och säkra fonduegrytor. 

Till vett och etikett vid fondue hör att man inte äter från sin fonduegaffel. Peta istället av det du doppat i fonduen med en gaffel och ät sedan med dina vanliga bestick. Man får heller inte doppa två gånger. Om någon tappar en bit i grytan så ska han bjuda på en drink eller få något annat straff. I alperna dricker de starksprit som ex. kirsch till ostfonduen så det kan bli blöta kvällar... En fördel med sprit till ostfondue är att den hjälper till vid magsmältningen av all
Till vett och etikett vid fondue hör att man inte äter från sin fonduegaffel. Peta istället av det du doppat i fonduen med en gaffel och ät sedan med dina vanliga bestick. Man får heller inte doppa två gånger. Om någon tappar en bit i grytan så ska han bjuda på en drink eller få något annat straff. I alperna dricker de starksprit som ex. kirsch till ostfonduen så det kan bli blöta kvällar... En fördel med sprit till ostfondue är att den hjälper till vid magsmältningen av all ost.

image260
                                              
    
Ute vid tolv slaget med Dans bror och sambo.image261

Jag och min kära sambo dricker lite champagne.

image262

Flickorna i familjen! Jag, mamma och Sabrina.

image263

Kärleksfulla familjen!

image264

Jag tittar på alla fyrverkerier och Dan rätt in i kameran!

image272

Jag och syster skålar!

     

image277

Mys i snövädret!

       

       

     

 

Här är alla som var på ny års firandet!


Under kväll pågick en hel del diskussioner... som ni kanske ser!
image296
     

   
Och en som är väldigt nyfiken på vad folket pratar om...
Hahaha all heder Maria!image304

Mina kusiner...

image305

Kusin bild!

image306

     

image311

image312

image313

image314

image315

image316

Hoppas att alla har ett underbart år, fyltt av glädje!

Kram Stephanie

Gott Nytt År..... 2008

image259

RSS 2.0